ICEBREAKER Premium 7.5

Totalpris kr 28 990,- inkl. standard montering

* Rentefri delbetaling kr 1 277,- pr mnd

* 7 års trygghetsavtale for kun kr 1 090,-


Hoveddata

 • Varmeeffekt (nominell): 0,85-7,5 (3,2) kW
 • Kjøleeffekt (nominell): 0,85-3,0 (2,5) kW
 • SCOP: 5,7
 • Varmekapasitet 4800W ved -15ºC
 • Driftstestet ned til -35°C

Premium 7.5 er utviklet spesielt for vårt røffe og skiftende klima og har et bredt spekter av innovative og energisparende egenskaper. Innedelen er en eksepsjonelt god luftrenser med dokumentert effekt på hemming av flere bakterier og virus.

Bestillingsskjema!


Bestill produkt ved å fylle ut skjema under. Vi kontakter deg for gjennomgåelse av installasjonen samt avtale tidspunkt for montering.  Velg produkt

  Betalingsalternativ

  Gjør hjemmet ditt komfortabelt,

  Renere og et hyggeligere sted å være uavhengig av temperatur og årstid

  - Ende til ende spjeld som forsterker ytelsen og dekker boliger med stort oppvarming og kjølebehov

  Icebreaker leveres i et nytt, stilrent og matt design. Den matte overflaten gjør at modellen enkelt sklir inn i omgivelsene den er plassert i.

  Luftfilteret nanoe ™ X

  Nanoe ™ X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener i luften med opptil 99%

  Icebreaker innehar den nyeste nanoe ™ X teknologien som rengjør og også fjerner uønsket lukt i rommet ved hjelp av hydroksylradikaler (OH-radikaler). Ikke bare fjernes lukt fra selve luften vi puster inn, men teknologien reduserer også lukt og renser tekstiler slikt som gardiner, persienner, tepper og møbler - i likhet med harde overflater.

  Anti-korrosjon beskyttet condenser

  Icebreaker leveres som den eneste på markedet i dag med korrosjonsbeskyttelsen Bluefin i utedelen for å forhindre dannelsen av korrosjon. Ved å beskytte radiatoren mot korrosjon vil varmepumpens utedel avrime like effektivt som om den skulle vært ny selv etter flere års bruk.

  Smart styring og taleassistent

  Full kontroll over temperatur & strømforbruk

  Innebygd WIFI gjør det enkelt å kontrollere og styre temperaturen når du vil, og fra hvor som helst via Comfort Cloud. Du kan også koble Appen sammen med taleassistentene Google og Amazon Alexa. Styr og overvåk varmepumpen i bilen, fra kontoret eller fra sofaen kun med å bruke stemmen.