AZIRA 4600

Totalpris kr 21 490,- inkl. standard montering

* Rentefri delbetaling kr 964,- pr mnd


Hoveddata

 • Varmeeffekt (nominell): 1,3-4,6 (4,0) kW
 • Kjøleeffekt (nominell): 1,1-3,8 (3,5) kW
 • SCOP: 4,6
 • Varmekapasitet 2600W ved -15ºC
 • Fabrikkgarantert til -20°C

Kompakt og stilren

Komfortmodellen AZIRA er designet for å passe inn i alle rom. Hjemme, på hytta, eller på kontoret. Modellen har vunnet både Good Design Award og Red Dot Award for sine stilrene linjer.

Bestillingsskjema!

Mitsubishi AZIRA 4600 inkl. montering


Bestill produkt ved å fylle ut skjema under. Vi kontakter deg for gjennomgåelse av installasjonen samt avtale tidspunkt for montering.  Velg produkt

  Betalingsalternativ

  Effektiv

  Azira gir deg mye kvalitet, kjøling og varme for pengene. Oppgraderte luftspjeld, tynnere varmeveksler og større vifte sørger for høy ytelse og lavt lydnivå i en kompakt innedel. Utedelen kommer med Wingletsfunksjon på viftebladet som bidrar til sikker drift, lavt lydnivå og forbedret luftmengde over registeret før og etter avriming.

  Med energimerke A+++ ved kjøledrift, og en SEER på hele 8,6, kan du med god samvittighet nyte svalt og temperert inneklima hele sommeren igjennom med riktig temperatur inne.

  Riktig temperatur

  Ønsker du behagelig kjøling i sommerhalvåret til en lav kostnad eller ekstra varme på vinteren, er denne modellen perfekt. Med integrert WiFi kan du styre modus, vifte og temperatur uansett hvor du befinner deg. Kom hjem til en riktig temperatur etter reise, eller reis til riktig temperatur på hytta.

  Stillegående

  Lavt lydnivå er viktig. Azira er perfekt som aircondition på soverommet, eller andre oppholdsrom. Innedelen er ekstremt stillegående, og med et lydnivå på 19 dB(A) i komfort-mode kan den kjøle deg ned hele natten uten å forstyrre nattesøvnen. Modellen leveres også med nattsenkingsfunksjon for enda lavere lyd ute. Dette gjør Azira til en perfekt modell om du bor i tett bebyggelse eller borettslag, eller om du skal bytte ut en gammel varmepumpe som støyer.