FURO 5100

Totalpris kr 24 840,- inkl. standard montering

* Rentefri delbetaling kr 1 104,- pr mnd


Hoveddata

 • Varmeeffekt (nominell): 0,2-5,1 (3,4) kW
 • Kjøleeffekt (nominell): 0,7-3,6 (2,5) kW
 • SCOP: 4,1
 • Varmekapasitet 3400W ved -15ºC
 • Fabrikkgarantert til -25°C

Stillegående og kraftig

Furo er designet for de som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Modellen er stillegående med et uslåelig lydnivå fra 18 db(A), og design i toppklasse.

Bestillingsskjema!

Mitsubishi FURO 5100 inkl. montering


Bestill produkt ved å fylle ut skjema under. Vi kontakter deg for gjennomgåelse av installasjonen samt avtale tidspunkt for montering.  Velg produkt

  Betalingsalternativ

  Teknologi man føler

  Gulvmodellen Furo er designet for de som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering nede ved gulvet. Modellen er resultatet av en lang produktutviklingsprosess med målsetning om å sette en ny standard for gulvmodeller. Resultatet er en ekstremt stillegående gulvmodell med et uslåelig lydnivå fra 18 db(A), og design i toppklasse.

  Ekstrem varmekapasitet

  Med Hyper Heating-teknologi

  Furo har ekstrem varmekapasitet og leveres i 2 størrelser – Furo 5100 og 6000. Vi fabrikkgaranterer en varmekapasitet på 3,4 kW ved -15°C for Furo 5100, og 4,3 kW ved -15°C for Furo 6000. Men de gir seg ikke der, fabrikken garanterer også varmekapasitet helt ned til -25°C.

  Plasseringsvennlig

  En gulvmodell kan være en god løsning dersom man sliter med å finne plass til en veggmontert varmepumpe høyt på veggen. Gulvmodellen glir lett inn i innemiljøet, og kan fort forveksles med en radiator eller panelovn. Furo er en suveren varmepumpe for deg som ønsker å bytte ut panelovnene, eller om du rett og slett ønsker innedelen plassert nede ved gulvet.

  Hurtig oppvarming

  Temp Booster teknologi

  Furo er utstyrt med Temp Booster – en teknologi for ekstremt rask oppvarming av hele rommet. Modellen oppnår komforttemperatur på rekordtid da den gjenvinner sin egen varmluft ved oppstart. Dette bidrar til at du raskt får det behagelig inne, uansett ute.