Hitachi Smartbereder

Sparer mye energi og kostnader og kan redusere energiforbruket til tappevann opptil 2/3 deler!

Hitachi smartbereder er en delt varmepumpe og varmtvannsbereder for produksjon av tappevann. Minimerer miljøpåvirkning samtidig som den opprettholder høy ytelse og et lavere energiforbruk enn en elektrisk bereder.


  • Energisparende tappevannsløsning med Inverter kompressor
  • Høy effektivitet på produksjon av varmtvann på grunn av fornybar energi
  • DUPLEX rustfritt stål for solid kvalitet og korrosjonsbestandighet
  • Tilgengelig i 190L og 270L tank
  • Produser tappevann når strømprisen er rimeligst med timer funksjon
  • Veiledende pris fra kr 34 000,- eks. montasje


Last ned produktark


Hvordan fungerer det?

Hitachi smartbereder består av en gulvstående tank og en utedel. Berederen kan produsere varmtvann opp til 55°C (75°C med elektrisk varmeapparat). Tanken sikrer en høy grad av komfort takket være moderne funksjoner samtidig som den gir deg et lavere og mer miljøvennlig energiforbruk. Hitachi smartbereder er den første R32 varmepumpe varmtvannsberederen på markedet som er i full overensstemmelse med EN378. Aktiv anode beskyttelse, forsterket isolasjon rundt tanken og det skånsomme kuldemediet R32 sikrer lang levetid.

Kontroller relevante funksjoner enkelt direkte på tankens smartpanel hvor det er tilgang til uketimer, nattmodus, anti-legionella program og boozt funksjon.


Produser tappevann når strømprisen er rimeligst!

Utnytt det «batteriet» som varmtvannstanken din er og produser tappevann når strømprisene er rimeligst. Normalt sett er kW/t prisen kanskje 25-50 øre lavere om natten, mens prisen stiger igjen i 5-6 tiden om morgenen på ukedager. Ved å stille inn varmepumpens timer til og varme opp tappevann primært om natten, vil du ha godt med varmt vann til familiens morgenforbruk.

En slik innstilling gir deg ytterligere besparelse i kroner og øre, i tillegg til energibesparelsen en smartberederallerede gir.

Hvor passer Hitachi Smartbereder inn?

Installasjon av smartberederen krever lite inngrep i boligen og er et rimeligere alternativ om man sammenligner med tradisjonelle luft-vann varmepumper. Mulighet for rørlengde på opptil 20 meter og størrelsen på tanken gir også rom for en fleksibel og enkel installasjon.

Smartberederen er ypperlig å plassere i nye boliger eller i hus som moderniseres. Større boliger som benytter mye energi til oppvarming av varmtvann vil kunne ha store energibesparelser på å installere en Hitachi smartbereder.