ICEBREAKER Floor 6.2

Totalpris kr 28 800,- inkl. standard montering

* Rentefri delbetaling kr 1 269,- pr mnd

* 7 års trygghetsavtale for kun kr 1 090,-


Hoveddata

 • Varmeeffekt (nominell): 0,85-6,2 (4,3) kW
 • Kjøleeffekt (nominell): 0,85-3,8 (3,5) kW
 • SCOP: 4,6
 • Varmekapasitet 3900W ved -15ºC
 • Garantert drift ned til -25°C

Icebreaker Floor er en moderne varmepumpe som gir behagelig varme ned til -25 grader. Smidig design gjør den lett å plassere, den kan bygges helt/delvis inn i vegg eller plasseres hvor panelovnen tidligere sto. Det innebygde Nanoe X luftrensesystemet, sammen med avansert Inverter+ teknologi vil gi deg god komfort året rundt og betydelig friskere inneklima.

Bestillingsskjema!

ICEBREAKER Floor 6.2 inkl. montering


Bestill produkt ved å fylle ut skjema under. Vi kontakter deg for gjennomgåelse av installasjonen samt avtale tidspunkt for montering.  Velg produkt

  Betalingsalternativ

  Lett å intregrere i hjemmet

  Floor er utformet slik at den skal passe til de fleste stiler

  - En banebrytende utforming som passer alle stiler.

  Designet er i en kompakt størrelse slik at den lett kan integreres i hjemmets dekorasjoner. Modellen er lagd i et stilig design for de som ønsker å ha den fremme, samtidig som den er kompakt nok til at den kan bygges inn i vegg.

  Luftfilteret nanoe ™ X

  Nanoe ™ X gir dokumentert effekt i hemming av bakterier, virus og allergener i luften med opptil 99%

  Icebreaker innehar den nyeste nanoe ™ X teknologien som rengjør og også fjerner uønsket lukt i rommet ved hjelp av hydroksylradikaler (OH-radikaler). Ikke bare fjernes lukt fra selve luften vi puster inn, men teknologien reduserer også lukt og renser tekstiler slikt som gardiner, persienner, tepper og møbler - i likhet med harde overflater.

  WiFi Styring

  Kompatibel med WIFI-kit som enkelt kan kobles til innedelen.

  WIFI modulen gjør det enkelt å kontrollere og styre temperaturen når du vil, og fra hvor som helst via Comfort Cloud. Du kan også koble Appen sammen med taleassistentene Google og Amazon Alexa. Styr og overvåk varmepumpen i bilen, fra kontoret eller fra sofaen kun med å bruke stemmen.

  * pris for Wifi modul tilkommer